top of page
  • Foto van schrijverCHEERAN ZOE

‘Shades of Blue’ door SCREENS: Betoverende Post-Punk Uitmuntendheid



Tel Aviv komt uit Israël en is een uitstekende band SCREENS is een dynamisch post-punktrio bestaande uit Avidan Ezra op gitaar en zang, Yuval Rozin op bas en Omri Elazari op drums. Sinds hun oprichting in 2019 heeft SCREENS een trouwe fanbase opgebouwd door uitgebreide tournees door Israël, bekend om hun opwindende liveshows en niet-aflatende toewijding aan hun vak. ‘Shades of Blue’ markeert de tweede single van hun aankomende tweede album, na het succes van hun debuutnummer, 'Kneel and Pray'. Hun eerste album, "MFRSM", kreeg lovende kritieken vanwege de rauwe, emotionele teksten en het gruizige gitaarwerk, dat de complexiteit van het stadsleven weerspiegelde.


SCREENS positioneert zichzelf uniek binnen het post-punk genre, en ‘Shades of Blue’ is een voorbeeld van hun onderscheidende geluid. Vanaf het moment dat je op play drukt, grijpt het nummer je aandacht met zijn cathartische energie en levert het de perfecte punch om je dag een kickstart te geven. Het is onmiddellijk en meeslepend, waardoor je enthousiast bent om de rest van hun aankomende album te verkennen. De snelle opkomst van de band in de muziekindustrie is welverdiend; hun muziek is onmiskenbaar boeiend en trekt luisteraars in een hypnotische trance.


Bij elke luisterbeurt onthult ‘Shades of Blue’ nieuwe lagen diepte en emotie, die SCREENS' bekwaamheid in het creëren van meeslepende muzikale ervaringen laten zien. Terwijl SCREENS golven blijft maken, onderstreept hun nieuwste single waarom ze zo'n wijdverbreide bijval krijgen. ‘Shades of Blue’ is beschikbaar op alle grote streamingplatforms en nodigt luisteraars uit om in een wereld te duiken waar post-punk rauwe authenticiteit en ongebreide passie ontmoet.




Galerij



Schrijver: Cheeran Zoe

Comments


Topverhalen

bottom of page